Klachten over Top-Golf.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Top-Golf.nl en kunt u zien welke klachten Top-Golf.nl reeds opgelost heeft. Mocht u... Lees meer >

Statistieken van Top-Golf.nl in de categorie Internetshops - Sport

0 klachten gemeld

Tijdslijn

lidmaatschap STICHTING top golf

Klacht van op 02 december 2016 over Top-Golf.nl in de categorie Internetshops - Sport

ik heb in 2014 mijn theorie gehaald en daarna het contract via de link die mij is aangeboden ontbonden. in november 2016 wordt mij gesommeerd de incasso voor het jaar 2017 te betalen voor het lidmaatschap van de stichting! De bijgevoegde voorwaarden... Lees meer

Middels een bepaling in algemene voorwaarden horende bij 10 golflessen, die ik cadeau heb gekregen, wil deze organisatie mij dwingen tot betalen van bijkomende kosten voor een verplicht lidmaatschap. zonder dit verder ergens anders te vermelden. Noch ooit een akkoord... Lees meer