Klacht: tommy boy geschenkset niet compleet

op 27 december 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1,5 week gelden heb ik een Tommy Hilfiger boy geschenksetje gekocht voor een heel dierbaar iemand van mij. Die gene was er super blij mee, Maar op het moment dat die gene het cadeau uit ging pakken schaamde ik me. De parfum ontbrak. alleen de douchgel zat er in. op dat moment stond ik letterlijk voorpaal.
ik werkte 6 maanden bij de Kruidvat aan de Hoogstraat te Rotterdam heb sinds twee maanden daar ontslag genomen.
maar dit heb ik zelf nog nooit meegemaakt ik schaam me echt diep.

Gewenste Oplossing:

ik heb toevallig de gene gefilmd toen hij het opende.In het filmde is er duidelijk te zien dat alleen de douchgel te zien is. ik hoop echt dat ik de Tommy parfum van 30 ml die er bij hoort te krijgen. desnoods een Email dat ik het mag ophalen in de winkel. Ik hoop dat jullie als bedrijf begrip voor tonen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nada Lfarh