Klacht: Toilet bezoek mc donalds westerhaven Groningen

op 21 augustus 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn vriendin gingen eten bij de mc donalds westerhaven groningen. Wij hadden eten besteld en wilden van het toilet gebruik maken. maar wat bleek nou je moest met muntgeld betalen, wat ik niet bij mij had( alleen pin pas). Ik zei tegen de manager dat we eten besteld hadden maar geen kleingeld bij ons hadden. Zij vertelde ons dat we dan geen gebruik van het toilet konden maken. Gaat de mc donalds zo met haar klanten om? Gemiste kans, ons zie je er nooit meer terug.

groeten, Johan Tempel

Gewenste Oplossing:

Geen oplossing meer mogelijk ze hebben het voor altijd verpest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan 1986