Klacht: toegaan op mijn rekening

Sara Silva op 25 februari 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele weken geleden heb ik een nieuwe telefoonnummer en vanaf dat moment heb ik geen acces meer naar mijn rekening. Op het scherm verschijnt nog mijn oude telefoonnummer en Paypal stuur een sms op die nummer, en daarom ontvang ik geen bericht op mijn telefoon.

Gewenste Oplossing:

Op dit moment kan ik de rekening niet gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sara Silva