Klacht: toch parabenen in mascara?

op 04 februari 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Bij het Kruidvat heb ik mascara gekocht en goed gelet op de ingredienten, want ik ben allergisch voor parabenen. Op de verpakking stond het er niet bij, dus heb ik het gekocht. Na gebruik kreeg vreselijk last van branderige en geirriteerde ogen, maar legde de link niet meteen met de mascara. Daar zat immers geen parabenen in. Omdat ik maar last bleef houden heb ik gemaild met een bedrijf en volgens hen zit het er wel in !!! Het gaat om  Megavolume collagene 24h waterproof mascara van l’oreal Paris.
Ik ben hier nogal boos over. Ik denk niet dat ik geld terug kan vragen bij het Kruidvat.
Graag uw reactie
Vrgr
Elly van den Berg

Gewenste Oplossing:

Een gratis mascara maar dan zonder parabenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 17 juni 2016 om 11:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Er is een ander product naar de klant opgestuurd

Alle klachten die gemeld zijn door w.van den Berg