Klacht: Tijdstip bezorging

op 27 januari 2014 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ruim een week wordt de krant door de week pas om ca 08:30 uur bezorgd, terwijl dat voor die tijd om ca. 6 uur was. Dat betekent dat ik ’s ochtends op werkdagen de krant niet kan lezen, aangezien ik om 07:15 uur de deur uit moet om naar mijn werk te gaan. Daar heb ik niet een ochtendkrant voor.

Gewenste Oplossing:

Bezorging voor het tijdstip van 06:30 uur; op zaterdag is rond 8 uur ook goed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Malaga.14