Klacht: Tickets ontvangen die niet geldig waren

op 16 september 2016 over Directferries.nl in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 juni 2016 heb ik boot tickets besteld via direct ferries. Bij aankomst van de haven bleek dat de boot te vol zou zitten en ons was aangeraden om 2 dagen te wachten om vervolgens een andere boot te pakken.

Wij allen konden geen 2 dagen wachten dus hebben wij andere tickets ter plaatsen besteld. Bij aankomst in Nederland heb ik Direct Ferries benaderd, om onze geld terug te krijgen. Direct Ferries geeft ons te kennen dat zij ter plaatsen onze geld terug hebben gegeven wat niet mogelijk is.

Hoogachtend,

I. Talhi

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Directferries.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Directferries.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht I. Talhi

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw, We zijn een aantal maanden verder en tot op heden geen enkele reactie van Directferries ontvangen. Kunt u mij misschien informeren wat mijn vervolg stappen kunnen zijn? Met vriendelijke groet, I. Talhi

Alle klachten die gemeld zijn door I. Talhi