Klacht: Tickets gekocht maar geen bevestigingsmail

op 29 november 2016 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Drie dagen geleden heb ik een ticket gekocht en betaald aan Ryanair by Adyen (NL43 ABNA 0621 4768 46). Ik heb geen boekingsbevestiging ontvangen en het lijkt dus alsof ik geen geregistreerde boeking heb staan. Ik heb gebeld naar Ryanair maar werd doorverwezen naar een nummer dat niet bestaat: 0900-400860

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een bevestigingsmail en inloggegeven krijg van mijn boeking voor 25 april Amsterdam-Dublin en 4 mei Dublin-Amsterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle van Amersfoort