Klachten over Thu Binh Nails

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Thu Binh Nails zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Thu Binh Nails in de categorie Beauty & Wellness

3 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Thu Binh Nails Complimenten

Nagels gescheurd na behandeling

Klacht van Marjolein5575 op 29 augustus 2023 over Thu Binh Nails in de categorie Beauty & Wellness

Een medewerker van de salon heeft de oude gellak volledig verwijderd, daardoor zijn mijn eigen nagels erg dun geworden. En inmiddels zitten er op 4 nagels een flinke scheur, halverwege mijn nagels. Ik ben in de winkel langsgegaan en aangegeven hoe... Lees meer

Nagels gescheurd na behandeling

Klacht van Marjolein5575 op 29 augustus 2023 over Thu Binh Nails in de categorie Beauty & Wellness

Een medewerker van de salon heeft de oude gellak volledig verwijderd, daardoor zijn mijn eigen nagels erg dun geworden. En inmiddels zitten er op 4 nagels een flinke scheur, halverwege mijn nagels. Ik ben in de winkel langsgegaan en aangegeven hoe... Lees meer

Nagels gescheurd na behandeling

Klacht van Marjolein5575 op 29 augustus 2023 over Thu Binh Nails in de categorie Beauty & Wellness

Een medewerker van de salon heeft de oude gellak volledig verwijderd, daardoor zijn mijn eigen nagels erg dun geworden. En inmiddels zitten er op 4 nagels een flinke scheur, halverwege mijn nagels. Ik ben in de winkel langsgegaan en aangegeven hoe... Lees meer