Klacht: Theo van Tuil

op 03 augustus 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2x brief gehad en onder tekent dat ik niet hoef te betalen nu willen ze in eens geld zien het is toch rechts geldig als de brief is onder tekent en in staat tot 2 x toe dat ik niet hoef tebetalen lijkt het mij dat ik niet hoef te betalen en dit ga ik ook niet doen

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ze hun fout er kennen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 05 augustus 2016 om 14:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

In deze kwestie heeft Syncasso meerdere malen contact opgenomen met de betrokkene. Wij hebben aan betrokkene uitgelegd hoe de betreffende vordering is ontstaan. Op deze website zullen wij verder niet inhoudelijk ingaan op de door ons gegeven reacties en vertrouwen wij er op deze klacht naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door dhr van tuil