Klacht: teveel geld af van OV

op 03 oktober 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op zaterdag 9 september 2017 ben ik op de heen en terug weg van Zutphen naar Tiel gereisd met de NS trein. Het was op een zaterdag dus ik had 40% korting omdat ik een studenten OV heb. Toen ik op de terugweg uitchecktte in Zutphen bleek dat er geen 16,92 euro was afgeschreven maar 30 euro. Hier ben ik zeker niet blij mee en ik hoop dat u mij kunt helpen om wellicht mijn geld terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld wat er te veel is afgeschreven terug zou kunnen krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dena sophia