Klacht: Teveel betaald

op 10 juni 2016 over Gaastra in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8 juni heb ik een bestelling geplaatst bij Gaastra. Deze wordt bezorgd op 10 juni. Op 9 juni krijg ik een uitnodiging voor een VIP sale met 30% korting. Hierop heb ik gebeld met Gaastra om te vragen hoe zij hiermee omgaan.

De dame gaf aan hier niets aan te kunnen (dat is in mijn beleving ook willen) doen. Advies alles terug sturen en opnieuw bestellen. Op mijn aangeven dat dit voor Gaastra nota bene ongewilde kosten met zich meebrengt werd aangeven; “ja dat is zo maar iedere actie is anders”???

Gewenste Oplossing:

Terugvergoeding teveel betaalde bedrag

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Gaastra in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbeth2307