Klacht: Teveel aangerekend

op 16 december 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Om 12.46 sta ik aan de kassa in kruidvat Mechelen Nekkerspoel, wou mijn klantenkaart geven maar heeft dit niet gescand en nu bij mijn thuiskomst merk ik dat er een feestpanty extra op staat! De dames in kwesties waren hun planning aan het overlopen wanneer ze een break konden nemen, de dame die mij had bediend was een kwartier te laat op het werk, door geen aandacht te geven aan de klanten maken ze hier wel fouten, ook bij het verlaten van de winkel geen goedendag , dit is niet meer klantvriendelijk!

Gewenste Oplossing:

Een terugbetaling van het artikel en een goede excuses....

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kristel VDS