Klacht: Terugbetaling van teruggestuurde electronische sigaret

op 23 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 25 april een betaling gedaan van 72,40 voor het bestellen van een electronische sigaret.Deze bestelling heb 2 weken later ontvangen (juni 2012)met een probeer termijn van 30 dagen. Na enkele weken (minder dan 30 dagen) was ik toch niet tevreden over het bestelde produkt. Op 27 juni 2012 heb ik het produkt aangetekend teruggestuurd naar Tommy Teleshopping. Tot heden heeft het bedrijf Tommy teleshopping niets van zich laten horen of het bedrag op mijn rekening terug gestort. Waar blijft mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Het geld meteen op mijn rekening terug storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 14 augustus 2012 om 09:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Aankoopbedrag is reeds bijgeschreven.

Alle klachten die gemeld zijn door George Baeten