Klacht: Terugbetaling SUPERACTIE24 duurt 4-6 weken

op 26 september 2016 over ML Tours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

15 september jl.een ticket geboekt. Hierbij is de kortingscode ‘superactie24’ gebruikt. De korting ad EUR 220,80 wordt echter 4 weken later gecrediteerd op mijn credit card rekening. Vreemd dat ML Tours eist dat je direct betaald, terwijl zij er zelf 4 weken voor nodig hebben. Schandalig! Ik wilde deze klacht doorzetten naar ML Tours, echter kreeg ik een verkeerde emailadres op (klachten@mltours.nl). Lijkt mij handig als je werkt voor een organisatie, waarbij je het visitekaartje bent, dat je precies weet welke contacten er zijn. Mijn klacht kon nu naar info@mltours.NL

Vraag me af of mijn klacht op de juiste afdeling terecht zou komen?

Wellicht doe ik nu een aanname….

Gewenste Oplossing:

Creditering binnen 1 week. Werk zelf bij een bank, weet dat dit haalbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ML Tours

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ML Tours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JaminaB