Klacht: terubetaling geannuleerde vlucht

op 30 mei 2020 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We zouden normala voor mij vriendin haar verjaardag naar polen gaat in eind april natuurlijk niet door gegaan. Enkele dagen erna een mail gehad voor ofwel een voucher of een terugbetaling hierbij had ik een terugbetaling gevraagd en die aanvraag was goed gekeurd en nu 1 maand later hoor ik helemaal niets meer van ryanair en ze reageren ook nergens op

Gewenste Oplossing:

als ik mijn terugbetaling heb ontvangen of een update krijg met hoe dit nu zit zal verlopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leandroM