Klacht: Ten onrechte (bewijsbaar) geld van mijn Paypal -rekening afhalen

op 26 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket verstuurd naar Frankrijk ,maar door m.i.z. de Corona crisis is er iets fout gegaan met het adres Heb het pakket retour gekregen ,dit net nadat de klant van het pakket in het gelijk gesteld werd Zijn motivatie was dat het pakket niet geleverd was Paypal had niet zo snel de kant van mijn klant moeten kiezen en meer wederhoor moeten toepassen En zeker niet ongevraagd geld van mijn rekening afhalen Het is een schande en als je probeert te bellen naar het service nr wordt er niet op genomen Wel voor in mijn geval in 2009 ong €500.00 incasseren aan zgn kosten ,en er niets voor terugdoen in deze moeilijke Corona tijd (bellen leek me een betere oplossing dan via de site ,want daar wordt je (expres) het bos ingestuurd)

Gewenste Oplossing:

Als het geld terug gestort wordt ,zodat ik het pakket alsnog kan verzenden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door muziek liefhebber