Klacht: Ten onrechte beperking

op 26 september 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op Ebay opgelicht. Pas na een langdurige procedure kon ik mijn geld terug krijgen, van Ebay zelf. De aankoopbescherming van Paypal bleek dus al een wassen neus. En nu hebben ze mijn rekening geblokkeerd omdat ik teveel geld heb ontvangen. Maar dat was dus mijn eigen geld dat ik terugkreeg. Ze willen nu dat ik mijn hele hebben en houwen via internet ga uploaden naar hun ‘om mijn identiteit vast te stellen’. Pardon? Ik was toch het slachtoffer? Het zou gaan om de Europese regels tegen witwassen. Maar dat gaat toch alleen over inkomsten? Dat gaat toch niet over terugstorting van mijn eigen geld?

Gewenste Oplossing:

Ik wil de blokkade van mijn rekening af hebben zonder allerlei privé zaken te hoeven uploaden naar Paypal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Verbaasde Paypalklant