Klacht: Ten onrechte 9,99 afgeschreven

op 18 augustus 2016 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn vakantie Spotify premium aangevraagd en daar werd ook 0,01 van mijn rekening geincasseerd. Op vakantie kreeg ik de melding dat de proeftermijn van 1 week van de premium was afgelopen en daar door kon ik alang niet van mijn zelf gemaakte album genieten. Na de vakantie direct mij n accounts van Spotify afgemeld en nu krijg ik inteens een afschrijvin g van 9,99 terwijl ik beide accounts gecheckt heb en ze zijn allebei Spotify free.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn 9,99 terug en wil ook niet meer dat er afgeschreven wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aklatt.alphen