Klacht: Telkens uit het schap

op 06 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Haust kruiden paneermeel voor de zoveelste keer uit het assortiment gegooid, net als Nibro strijkhulp 500ml. en Lonka soft nougat caramel .Ik heb nu een paar keer voor een leeg vak gestaan. Ik haal het nu bij een concurrent die het nog wel verkoopt maar makkelijker wordt het er niet op.

Gewenste Oplossing:

Graag de HAUST KRUIDEN PANEERMEEL, NIBRO en SOFT NOUGAT CARAMEL terug in het assortiment en er in laten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door connyvv