Klacht: Telkens te laat.

op 16 februari 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Qbuzz,

Ik ben een student en woon in Hoogeveen, Drenthe. Ik reis dagelijks van Hoogeveen naar Groninger zo gebruik ik de bus en trein. De chauffeurs in Hoogeveen zijn telkens te laat, waardoor er geen goeie aansluiting is tussen de aankomst uren van de bus en de vertrek uren van de trein. Het is vaak zo dat je dan 3á4 minuten later op het station bent of maar 1 minute tot jou beschikking hebt om de trein te halen, als gevolg daarvan dat de trein als is vertrokken. Dit gebeurd al maanden en ben het wel spuugzat. Ik loop nu van huis naar het station maar toch zou ik liever met de bus gaan.

Gewenste Oplossing:

Als dit opgelost wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan1223