Klacht: telfort pakket aangevraagd

op 30 januari 2014 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nou alles vorige week binnen ,gehad pas monteur vanmiddag geweest ,en kon ons niet helpen ,vanwege leiding ,moet door kpn momteur,gedaan worden ,dus telfort administratie gebeld dat ik van het pakket retour wil ,sturen omdat de kpn monteur pas na 3 werk dagen kan ,ik kan het niet opzeggen want eerst kpn monteur komen raar wie weet wat ik er aan kan doen ik wil naar upc terug

Gewenste Oplossing:

alles terug sturen en naar me provider upc terug ben er klaar mee

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cynthia27