Klacht: Telfort lost eigen probleem niet op

op 10 augustus 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telfort heeft per 1 juli 2016 zitten rommelen in de bestaande abonnementen voor Internet + Bellen. Niet alleen ben ik nu duurder uit, ik kan mijn abonnementsgegevens, facturen e.d. niet meer raadplegen of wijzigen, omdat Telfort heeft geknutseld aan de instellingen van Mijn Telfort. Er wordt ten onrechte beweerd dat mijn wachtwoord niet klopt, dat mijn abonnement beëindigd zou zijn, dat mijn persoonsgegevens niet kloppen. Klinkklare onzin!
Mails hierover worden door Telfort chronisch genegeerd. Ik ben bepaald niet de enige klant met dit probleem en Telfort doet helemaal niets.

Gewenste Oplossing:

Antwoord op en oplossing van het door Telfort zelf veroorzaakte probleem. Het zou fatsoenlijk zijn als u de ongevraagde prijsverhoging voor de gehele duur van uw puinhoop restitueert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw Offermans