Klacht: Telfort Teleplan garantie op refurbished Iphone 7

op 08 januari 2019 over Teleplan in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Garantie op refurbished IPhone is hartstikke nep !!!! Bij Telfort in maart 2018 een refurbished IPhone7 gekocht, met 2 jaar garantie, die van het begin af aan al kleine problemen gaf, en steeds slechter ging functioneren. Uiteindelijk half december ter reparatie aangeboden. Telefoon bleek niet gerepareerd te kunnen worden en nadat we hadden doorgegeven dat het om een telefoon met garantie ging werd waterschade geconstateerd. Dus garantie vervalt!! IK WEET DUS 100% ZEKER dat deze telefoon bij ons GEEN waterschade heeft opgelopen. Teleplan dat voor Telfort de reparaties uitvoert, verwijst nu naar Telfort dat ik het niet eens ben met deze conclusie. En Telfort stuurt me vervolgens weer terug naar Teleplan of ik mag een schriftelijke klacht doen aan het hoofdkantoor. Als antwoord dat ik met deze oplossingen geen genoegen neem, werd ik door de Telfort klantenservice gewoon weggedrukt.

En bovendien wordt de IPhone 7 verkocht als waterbestendig en spatwaterdicht!! Maar ja bij Apple zeggen ze ook maar wat zei de meneer van Teleplan nog, Waterschade kan volgens hem al ontstaan als de telefoon op het schapje in de douche heeft gelegen of bij veel damp in de keuken tijdens het koken.

Gewenste Oplossing:

Gewoon de beloofde garantie nakomen. Wij hebben niets anders met de telefoon gedaan dan deze gewoon gebruiken. En waterschade kan niet bij ons gebeurd zijn. Of de refurbished had een productie fout of heeft bij de vorige eigenaar waterschade opgelopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Teleplan over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Teleplan in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Teleplan een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Teleplan

Heeft op 09 januari 2019 om 13:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 09 januari 2019 om 20:06 geantwoord

Teleplan heeft belang bij afkeur. Omdat Telfort de gehele afhandeling van de garantie aan Teleplan uithanden heeft gegeven.

Alle klachten die gemeld zijn door sb058