Klacht: Telefoon wolfgang AT-AS40W

op 20 juni 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze telefoon gekocht bij Aldi Dronten. Nu is de batterij model AT-B40W defect. Wilden deze bestellen bij Wolfgang. Kwam niet voor in de webwinkel. Kregen een mail dat deze was uitverkocht. Op internet stonden meer klachten over het niet leverbaar zijn van deze batterij. Dit vind ik te gek voor een telefoon van nog geen twee jaar oud. Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe batterij kan kopen voor de normale prijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.Mulder93