Klacht: Telefoon verbinding

op 16 juli 2012 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben al twee weken geen telefoon verbinding. Iedere keer bel ik om te vragen voor een oplossing maar elke keer komen ze met een verhaal waardoor het niet opgelost kan worden. Ze zeggen bijvoorbeeld dat het dossier bij de technische dienst is of dat ons systeem jullie modus niet ontvangt . Ook krijg ik te horen dat ik word teruggebeld en ook dat niet het geval is. Ik zou geholpen moeten worden binnen 2 dagen en ook weer is dat niet het geval waardoor ik weer moet bellen. Vandaag wou ik een klacht indienen en ze hebben mij niet doorverbonden.

Gewenste Oplossing:

Dat jullie onze verbinding herstellen. Ik verwacht een telefoon van het ziekenhuis i.v.m een hartoperatie die ik moet ondergaan en ik zit thuis zonder telefoon .

Alle klachten die gemeld zijn door labib