Klacht: Telefoon niet ontvangen

op 13 februari 2018 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ruim 2 weken geleden een iphone 8 plus gold besteld i.c.m. T-Mobile abonnement. Ze hadden me aangegeven dat ik het product binnen een week zou ontvangen. Dit was voor mij belangrijk, omdat dit een verjaardagscadeau hoorde te zijn voor mijn partner. Na 2 weken bellen hoor ik van hun dat ze niet kunnen zeggen wanneer het geleverd wordt. Verjaardag van mijn partner is ondertussen al voorbij. Annuleren kan ook niet meer zeggen ze. Mijn abo had ik daar ook besteld, daar ging alles wel heel goed.

Gewenste Oplossing:

Graag optie tot annuleren en anders per direct telefoon leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Casa_d