Klacht: Telefoon met verkeerde serienummer.

Omer23 op 29 augustus 2023 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoon gekocht en er is een screenprotector er op gekomen daardoor is de telefoon waarschijnlijk van doos verwisseld toen ik de telefoon terug bracht om mijm geld terug te krijgen bleek de serienummer niet overeen te komen met de doos zelf en kreeg ik dus mijn geld niet terug! Door hun fout zit ik in de problemen met het niet krijgen van mijn geld!!

Gewenste Oplossing:

Ik wilde mijn geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Omer23