Klacht: telefoon kwijt

op 12 augustus 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb twee weken geleden via een t-mobile shop mijn telefoon opgestuurd. Begin deze week krijg ik heel netjes een sms-je en een mailtje dat ik mijn telefoon kon ophalen. Eenmaal in de winkel gaven ze aan dat mijn telefoon daar niet was. Vervolgens heb ik in de avond weer naar t-mobile gebeld en aangegeven dat mijn telefoon nooit in de t-mobile shop was aangekomen. Er is toen een mail naar de winkel gestuurd met het verzoek om mij te bellen en te onderzoeken waar mijn telefoon is. Tot nu niets gehoord, dus ik heb vandaag weer naar de klantenservice gebeld. Conclusie is dat mijn telefoon weg is en niemand weet waar deze is. En ik moet zelf naar de winkel om een onderzoek op te starten. Dit kan toch niet!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil of mijn oude telefoon terug of een nieuwe!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Durdane