Klacht: Telefoon kan niet meer aan

op 19 oktober 2016 over Acer in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vanmiddag gaat mijn telefoon niet meer aan. Toen ik de telefoon in de oplader deed kreeg ik een blau lintje te zien inblaast van een rode. Ik heb geprobeerd de aan knop in te drukken maar niets helpt. Hoe krijg ik mijn telefoon aan?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn telefoon weer aan krijg en de telefoon het weer volledig doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Acer over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Acer in behandeling genomen

Bericht van Acer

4 dagen geleden - Geachte Nairah schippers, Vervelend om te horen dat uw telefoon niet meer aan gaat. Een blauw ledje wil in dit geval slechts zeggen dat de batterij volledig is opgeladen. Een medewerker van ons serviceteam zal u zo spoedig mogelijk contacteren, om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Acer Serviceteam

Alle klachten die gemeld zijn door Nairah schippers