Klacht: telefoon gekocht in april die in januari wastapp niet meer ondersteund

op 31 augustus 2016 over Blackberry in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Blackberry.

In April heb ik de Blackberry 10 gekocht vlak na de aankoop kreeg ik het bericht op mijn telefoon dat Blackberry 10 whatsapp vanaf januari 2017 niet meer ondersteund, Dit is niet bekend gemaakt bij de aankoop van mijn Blackberry waardoor ik nu met een hoge kosten post kom te zitten de Blackberry heeft mij 360 euro gekost en vind het een prettige telefoon ik ben genoodzaakt weer aan andere aan te schaffen wat mij ook weer een paar honderd euro gaat kosten.

beste Blackbery wat kunt u hier aan doen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Blackberry mij te gemoed komt in de kosten voor een andere telefoon,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blackberry

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blackberry nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marleen Drenth