Klacht: telefoon defect NA reparatie

op 19 februari 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Apple Nederland maakt het wel HEEEEL bont…
vorige week mijn goed functioneerende Iphone 7 ingeleverd voor een nieuwe batterij. Vanuit Eindhoven naar Amsterdam, blijkt dat in tegenstelling wat per telefoon is meegedeeld ik er niet op kan wachten…
Nu werkt het rotatie scherm, drukmeter en nog iets niet meer… er is duidelijk iets mis gegaan, maar omdat ik geen origineel schermpje heb heb ik pech ????!!!! Telefoon is door defecten inruil niets meer waard.
Apple “bied” reparatie op mijn eigen kosten aan… daarvoor moet de telefoon weer naar Amsterdam. 3 uur incl parkeer en benzine kosten. Totaal 9 uur in auto door “foutje” Apple. wat een arroganten club !!!!

Gewenste Oplossing:

Gratis reparatie of goede inruil prijs of andere telefoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M vd Weijden