Klacht: telefoon al voor de 3e x in 6 weken opgestuurd

op 29 januari 2014 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 4 weken tijd mijn telefoon 2x voor reparatie aangeboden en ik krijg deze elke keer terug met precies hetzelfde defect. En ik krijg niet eens een vergelijkbare leentelefoon waar jullie zo mooi mee adverteren. Nu heb ik zaterdag mijn telefoon weer opgehaald en blijkt hetzelfde defect er nogsteeds te zijn. Ik ben niet van plan om hem weer optesturen en weer optesturen. Wat zijn mijn rechten want ondertussen loopt mijn abonnement lekker door en krijg niet eens een vergelijkbare leentelefoon?.

Gewenste Oplossing:

Een vergelijkbare leentelefoon of een nieuwe, ik blijf niet aan de gang

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maryama.a