Klacht: telefonisch contact met klanten service

op 29 juni 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

meerdere malen een afspraak gemaakt bij apple. Als ze terugbellen volg ik de aanwijzigen op het bandje, maar dan wordt de verbinding verbroken, onder het motto; wij hebben u niet kunnen bereiken.. Ben al vanaf 13.30u bezig ze te bereiken en het is nu 14.25u. Als dit hun idee van klantenservice is !!! Ik krijg de indruk dat als ze terugbellen, apple zich aan zijn verplichting heeft voldaan door terug te bellen, maar je wordt niet geholpen.

Gewenste Oplossing:

als ze de telefoon opnemen en mij te woord staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerhardbosma