Klacht: Tele2 compensatie schiet ruimschoots te kort

op 17 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat Tele 2 mij dwong over te stappen en ik een maand lang verstoken zat van tv kreeg ik 12 euro compensatie. De belkosten die ik schat op 15-20 euro doordat gedoe met Tele2 “vergeet” Tele2 gemakshalve. Klachtenformulier en vergoedingsformulier ingevuld maar het blijft stil vanuit Tele2 dus rest mij niets anders dan het via deze weg te proberen.

Tele2 is krijgt van mij een dikke onvoldoende qua klantenservice & afhandeling v/d klachten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet alleen de 12 euro voor het gemis van een maand tv maar ook de belkosten die ik schat tussen de 15-20 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richard197189