Klacht: Tegoed bon

op 30 juni 2021 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 2 weken terug een tegoedbon gehad voor 6 kratten Heineken omdat deze er niet waren.nu ben ik vanmiddag rond 2 uur naar de vomar geweest om de bon in te leveren omdat het vanaf morgen niet meer mag.maar er stonden geen kratten Heineken, gevraagd aan een medewerker van de kassa en was niet geleverd en kwam ook niet meer binnen. Dus met lege handen naar huis.net om half 7 toch nog even naar de vomar geweest. Tot mijn stomme verbazing stonden er 2 kratten min 2 flesjes. Ik vind dit heel raar omdat mijn werd verteld er niks was en meer binnen kwam. Ik voel m ee behoorlijk genaaid op dit moment door de vomar

Gewenste Oplossing:

Ik zou het toch op prijs stellen dat ik op 1 of andere manier tegemoet kom.ik had een bon voor 6 kratten voor 8,89 per stuk.
Nu maar 2 kratten kunnen kopen.
Dus 4 minder.

Ik zou het op prijs stellen dat er toch een tegemoetkoming komt.
Of een spectaculaire,uniek etim van Heineken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamara roos