Klacht: Teflon laag komt los bij de steelbevestiging (HERO pan)

op 15 juli 2019 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben uiterst tevreden over de HERO pannenset van Tefal!
Ik heb de 24, 28, 30 en Wokpan.
De pannen zien nog steeds als nieuw uit. Worden goed verzorgd en pronken op het aanrecht als ze niet gebruikt worden.
Echter sinds begin dit jaar begon bij de 28cm pan bij de twee verbindingspunten met de steel, de teflonlaag op te zwellen. Nu een half jaar later is de laag rondom de verbindingspunten aan het loskomen. Ik durf de pan nu niet meer te gebruiken.
Ik meld mij op deze site, omdat Tefal zelf geen mogelijkheid online heeft om dit probleem aan te kaarten.

Gewenste Oplossing:

De pannen zijn 2 jaar geleden gekocht bij Blokker. Graag zou ik een reactie van Tefal willen hebben omtrent mijn probleem en ik zou willen weten of mijn pan hetzij nog onder garantie (aankoopbon heb ik nog), hetzij onder coulance gerepareerd of vervangen zou kunnen worden?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tefal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Leeke70