Klacht: Te weinig voorraad tijdens acties.

op 01 mei 2017 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde gisteren gebruik maken van de MAC actie met 21% korting. Er waren veel lipsticks niet op voorraad maar de volgende dag toen de korting niet meer geldig was, was alles weer op voorraad. Ik heb gelijk een berichtje naar Douglas gestuurd of ze alsnog de korting toe kunnen passen, Helaas doen ze dat niet. Ik vind het best vreemd want de actie was geldig t/m gisteren! Dan lijkt me dat je genoeg voorraad moet hebben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alsnog de lipstick met 21% kan bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douglas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Douglas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Douglas

Heeft op 02 mei 2017 om 11:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 02 mei 2017 om 14:19 geantwoord

Ik vind dit geen oplossing Douglas had me tenminste een kortingscode kunnen geven zodat ik het product nog kon bestellen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niki vdw