Klacht: te weinig tabak in emmer van 48 euro

op 17 juni 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

normaal koop ik steeds de emmers van 211 gram of 27 euro , maar daar ze geen meer hadden kocht ik de emmer van 48 euro ,wat raad je ,ik had amper een halve emmer tabak en welgeteld 36 sigaretten meer kunnen draaien dan uit de emmer van 27 euro ,hierbij vraag ik dan ook een woordje uitleg

Gewenste Oplossing:

graag een gratis pot of iets ter vervanging mvg marijke

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marijke van dhuynslager