Klacht: Te weinig sigaretten uit een bus tabak

op 24 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook altijd sigaretten die ik zelf maak. Op de bus tabak staat dat je er 155 kunt maken… Meestal tel ik het niet na, maar de laatste keren heb ik dat wel gedaan. Ik kom steeds maar op 90 sigaretten uit een bus. Dit klopt niet! Dat zijn 65 sigaretten minder dan er wordt vermeld op de bus! šŸ™

Gewenste Oplossing:

Als ik er 130 zou kunnen maken uit een bus dan zou ik wel tevreden zijn. Dat is al heel wat minder, maar beter dan 65 sigaretten te weinig!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilja5