Klacht: te weinig shag in de pakjes

op 22 juni 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb reeds meerdere keren mijn pakje shag gewogen en wat blijkt dat op de tien pakjes er 8 te licht zijn nl maar 40 0f 39 gram een pakje shag compleet dus verpakking en samen moet nl 45 gram wegen het lege pakje is 5 gram dus mis ik iedere keer 5tot 6 gram nu staat er wel een E nummer op wat betekend bij benadering maar 12 tot 13 % missen vind ik wel erg veel

Gewenste Oplossing:

als er gewoon 40 gram in zit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wim venema