Klacht: Te vroeg weg gereden

op 15 februari 2018 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bus 37 vandaag vanochtend rond 7:28 zouderzeewg hij zou pas om 7:35 vertrokken )ik Nog een ander jongen wij rende richting de bus terwijl hij moest nog 6 minuten wachten buschauffeur zag onze en gooit de deur dicht en vertrekt (te vroeg) hier door heb ik probleem met mijn baas gekregen,voel me machteloos deed me echt pijn gehuild..

Gewenste Oplossing:

Gewoon wachten tot de tijd is mag hij weg reden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Touba