Klacht: Te vroeg weg bij transferium

op 27 mei 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 27-05 had ik een aansluiting van de 320 welke om 14.40 aankwam op transferium in drachten op de 189 welke om 14.49 zou vertrekken. Toen ik om 14.40 aankwam zag ik een taxibusje wegrijden (vaak is dit lijn 189), hopend dat dit een andere lijn was. Echter kwam zoals al verwacht 189 niet opdagen op het genoemde tijdstip of later.. dit betekent dat hij minimaal 9 min tevroeg is vertrokken terwijl hij maar 1x in het uur gaat. 304 vertrekt rond het zelfde tijdstip. Uiteindekijk de keus een uur wachten of mij op laten halen. Is het hele idee van de bus niet dat je de auto juist niet pakt?

Gewenste Oplossing:

Als de bussen die weinig rijden zich gewoon aan de dienstregeling houden. Ik begrijp dat voor deze lijn niet veel animo is maar eerder weggaan zodat mensen ongemerkt hun aansluiting drijgen te missen is onaceptabel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rooseilers