Klacht: Te vroeg vervallen halte

op 28 juni 2019 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lijntraject 14 zou vanaf zaterdag 29 juni een aangepast traject hebben. O.a tijdelijk vervallen haltes.

Nou is het zo dat het vandaag nog 28 juni is, op een mooie vrijdag, en ik mijn kickboks training moet missen omdat de bus niet kwam opdagen of omdat de bus nu al de aangepaste route rijd, terwijl die morgen pas hoort in te gaan. Welke van de 2 nou echt de klacht moet opstellen weten jullie wel.

Gewenste Oplossing:

Dat lijkt me nogal onmogelijk, hier valt niet echt wat aan te doen. Wellicht wanneer ik te weten kom om welke precieuze reden de bus met de tijd van 19:06 nou niet tussen 19:06 en 19:16 (10 minuten gewacht om zeker te zijn) langs de halte Jabbingelaan heeft gereden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hkuiper99