Klacht: te vroeg gelevert

op 21 april 2017 over Online Pakket Dienst in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik moest tussen half 5 en negen thuis zijn en dan komt je pakket lekker te vroeg en dan moet je daarna een neiuwe afspraak maken dat wouw ik doen die kon ik zaterdag kunnen krijgen is een dag en meneer raad mij aan om te wachten dus ik wacht 1 uur later gebelt alles vol wachten tot maandag en bedankt

Gewenste Oplossing:

waneer ik morgen mij telefoon krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online Pakket Dienst over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht keith25334

1 jaar geleden - wouw meneer zegt hij komt niet meer terwijl diw er nu is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Online Pakket Dienst in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Online Pakket Dienst een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Online Pakket Dienst

Heeft op 01 mei 2017 om 15:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Ik zie dat je bestelling ondertussen geleverd is. Ik heb het even nagekeken en ik zie inderdaad dat de koerier de 1e keer te vroeg langs is geweest. We zullen de koerier hier ook op aanspreken want dit is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Met vriendelijke groet,

Online Pakket Dienst.

Alle klachten die gemeld zijn door keith25334