Klacht: te vroeg en geen ordernummer

op 07 juli 2017 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag zou mijn nieuwe telefoon geleverd worden van Telfort tussen 15.00 en 18.00 uur ik ben dus voor 15.00 uur thuis zijn ze al geweest. laten een bon achter dat ik een andere afspraak moet maken. ik log dus in op www.afspraakstatus.nu hebben die dombo’s geen ordernummer op het briefje geschreven … gevolg IK KAN GEEN ANDERE AFSPRAAK MAKEN zonder dat nummer grrrrrrrrrrrrrr

Gewenste Oplossing:

z
dat ze vandaag nog terug komen en het paketje naar behoren leveren zoals de afspraak was

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 12 juli 2017 om 14:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Gerda,

Ik zie inderdaad dat er geen ordernummer op de klant niet thuis kaart staat. Dit is inderdaad heel erg onhandig van de koerier en we hebben deze hier ondertussen op aangesproken. De koerier hoort dit namelijk altijd te doen anders heeft het kaartje ook niet veel zin. Wel zou het ordernummer ook op de correspondentie van de provider moeten staan. Ik zie dat de order uiteindelijk de volgende dag alsnog geleverd is. Ik wens je dan ook veel plezier met je bestelling en excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Met vriendelijke groet,

Online Pakket Dienst.

Alle klachten die gemeld zijn door gerda van heess