Klacht: Te vroeg afgesloten

op 25 april 2017 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn schoonmoeder van 92 krijgt een nieuwe internet aansluiting met alles in een van Ziggo. We hebben zelf het afsluiten van KPN moeten regelen.
De afspraak is dat dit zou gebeuren met ingang van 22-5-2017. Door een fout bij KPN is zij met onmiddellijke ingang afgesloten. Dit terwijl zij ook persoonsalarmering heeft i.v.m. haar gezondheid. Met KPN gebeld en daar werd mij verteld dat dit wel drie dagen kon duren voordat ze haar weer zouden aansluiten. Meerdere keren aangegeven wat de urgentie is maar daar kon meneer niets mee.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als de verbinding weer werkt voor 12.00 uur vanmiddag 25-4-2017!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henk711954