Klacht: te vroeg

op 08 april 2013 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou vandaag de bus pakken van 07:49 naar emmen, ik ben om 07:35 naar de bushalte gelopen. Ik was bijna bij de bushalte om 07:40 en vervolgens zie ik de bus gewoon wegrijden, waardoor ik nu te laat kom op school en mijn reistijd is normaal al anderhalf uur. Dus kom nu sowiezo 2 uur te laat op school. En dit is niet de eerste keer bij deze lijn dat dit gebeurd. Ik ben er niet over te spreken.

Gewenste Oplossing:

Een reisvergoeding en dat ze in de toekomst beter op hun tijd moeten letten, maakt noet uit of het maandag is. Wij moeten ook gewoon op tijd op school zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Qbuzz in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Qbuzz een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Qbuzz

Heeft op 08 april 2013 om 11:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

email

Alle klachten die gemeld zijn door mitchelvankuil