Klacht: te vroeg

op 27 augustus 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis met lijn 28 die van gieten naar emmen gaat. ik stap op bij de halte Exloerweg in valthe. daar hoort hij normaal om 54 voor heel aan te komen. ik zou met de bus van 12:54u op 27-08-2016 naar emmen gaan. om 12:49 kwam ik aan lopen en reed hij al voor mijn neus weg. dus veelste vroeg. en dat is al de zoveelste keer dat dit gebeurt. dit keer maak ik er een klacht van.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als de bus daar op tijd is, en gewoon op de tijden rijd wat het bordje aangeeft. 2 minuten te vroeg is geen probleem, en dat kan een keer gebeuren. maar 5 minuten te vroeg en wat heel vaak gebeurt. daar ben ik een beetje klaar mee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daphneassen