Klacht: Te veel Reclame

op 19 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Daar ik zelden in den Haag kom wil ik daar geen groupons meer va ontvangen. Ik woon in Berkel en Rodenrijs, als daar iets is, dan hoor ik het wel. Maar ik wil ook niet iedere dag twee of drie aanbiedingen krijgen. Ik hoop dat u daar iets aan kunt doen. Groet, Els

Gewenste Oplossing:

Minder reclames krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 25 juli 2012 om 17:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op deze website kunnen wij klachten niet afhandelen zoals we dat zouden willen. Via onze eigen klantenservice kunnen we dit wel. Je kunt contact met ons opnemen via info@groupon.nl of telefonisch op 020 435 0369.

Alle klachten die gemeld zijn door Else.jan